Hannun sivut

Tervetuloa sivustolleni

Vuodenvaihde 2008/2009

Taas hienot luistelukelit vuodenvaihteessa. Luistelemaan on päässyt jo viikon ajan joka päivä.

Nämä kuvat on otettu 3.1.2009 Pernajanlahdella.

Duo Discus

Keväällä 2007 hankittiin kimppakoneeksi tällainen hieno kaksikko:


Kuva:Pekka Ylipaavalniemi

Lentokausi 2006 jatkunut pitkään

Vuoden 2006 lentokausi on jatkunut yli joulukuun puolivälin. Ruotsista hankittu K8b saatiin huollettua ja katsastettua ja sillä on lennetty sekä lekohinauksessa että autohinauksessa Nummelassa. Tarkoitus on jatkaa lentoja heti tammikuussa jos vaan lumitilanne sen sallii.

Hankittiin museokone

Ruotsista ostettiin Nummelan porukan kanssa hieno K8b purjelentokone vuodelta 1965. Kone on ehtinyt olla jo Ruotsin sekä Norjan rekisterissä ja nyt sitten vielä saatiin se Suomeen.

Kuvassa Sucksi lähdössä koelennolle Nummelassa.

2006 kilpailukausi käyntiin

Tiistaina 30.5 lähdetään Ruotsiin MM-kisoihin. Seuraavana sunnuuntaina on ensimmäinen kilpailupäivä. Kisoja voi seurat osoitteesta http://www.wgc2006.se. Suomen joukkueen sivut löytyvät täältä.

Järjestelmä päivitetty

Päivitin drupalin versioon 4.6.4. Samalla latasin paremmat suomennokset. Suurin osa puolikielisyydestä on korjattu.

Purjelennon kisakausi 2005 ohi

Tämänvuotinen kisakausi on sitten ohi. Kilpailut menivät hiukan alakanttiin. SM-kisat menivät hyvin, eli tuli Suomen mestaruus 15m luokassa, mutta kansainväliset kisat heikommin.

Viking Glide Ruotsissa tuli alun alkaen otettua vähän liianki löysästi ja lopputulos oli senmukainen. Taakse jäi lähinnä ruotsalaista kansallisen tason kaartia ja kaikki kansainväliset nimet olivat edellä. Ei hyvä.

Kauden pääkilpailu EM-kisa Räyskälässä ei onnistunut aivan omien odotusten mukaan. Itselläni oli tavoite päästä viiden parhaan joukkoon. Lopputuloksissa olin yhdestoista. Kisa alkoi hyvin, mutta puolessavälissä tuli muutama huonompi päivä ja ne veivät mahdollisuudet hyvään lopputulokseen. Onneksi lopussa tuli taas pari hyvää päivää, jolloin mielikuva kisoista jäi paremmaksi.

Ensimmäiset vuoden 2005 kisat käyty

Vesivehmaa Open alkoi vapunpäivänä ja kesti koko helatorstaiviikon.
Kelit olivat vaihtelevia. Kisapäiviä saatiin neljä ja pari "harjoituspäivää".
Menestys kisassa ei ollut mainittavaa. Viimeisenä päivänä vielä maastolasku Iittiin muun porukan lentäessä pääosin tehtävän läpi. Mutta tulipa harjoiteltua kuitenkin.

Lentokausi 2005 alkanut

Kevään lentokausi alkoi huhtikuun alussa Utissa. Huhtikuu on ollut ihan hyvä kelien suhteen ja matkaakin on kertynyt ja yli 2000 km

Yhdistele sisältöä